Antlitz-Analyse (Kasvojen analyysi) ja Solumineraalihoito

Aineenvaihduntaan ja hermostollisen toimintaan tarvitaan mineraaleja. Ilman natriumia ja kaliumia hermostollinen toiminta ei olisi mahdollista. Ilman magnesiumia sydän ei pystysi lyömään, eikä aivotkaan toimisi. Ilman rautaa veressämme happea ei voisi kulkea ja koulisimme hapenpuutteeseen. Ilman kivennäisaineita ei olisi aineenvaihduntaa, ilman aineenvaihduntaa ei olisi elämää.

Kasvoissa voi ”lukea” kehon mineraalipuutos- ja epätasapainotiloista, jotka johtavat pitkän ajan päästä toimintahäiriöihin ja sairauteen. Jos voidaan ennalta-ehkäistä tarpeeksi ajoissa kipujen, pahoinvoinnin ja sairastumisen syntyä kasvojen analyysin avulla, niin eikö kannattaa? Antlitz-Analyse menetelmällä kartoitetaan kehossa olevia mineraalipuutoksia.

  • Kasvoissa näkee paljon, ja solumineraaliterapeutti osa lukea puutosmerkit erilaisina värityksenä, kiiltona ja juonteina. Tämä analyysi tuo tärkeä tietoa kehon mineraalipuutoksista. Niitä puutoksia voidaan korjata ihan omana ainutlaatuisena solumineraalihoitona, terveiden elämäntapojen lisäksi.
  • Solumineraalit tukevat ja edesauttavat elimistöä ottamaan vastaan ja käyttää ravintoaineita (puhdas ravinto ja vettä, vitamiinit ja hivenaineet). Ja Solumineraalit imeytyvät suoraan solun sisään.
  • Solumineraalien imeytyminen tapahtuu suoraan suussa, eikä ruuansulatuksella ole mitään tekemisessä – mineraalit löytyvät reitin limakalvon kautta.

Jokainen solu tarvitsee mineraaleja toimiakseen

Kudos- ja solutasolla kehossamme löytyy 12 epäorgaanisia kivennaisaineita, joita kutsutaan myös kudossuolaksi tai solumineraaliksi. Miten sitä voidaan tietää? Saksalainen lääkäri ja homeopaatti, solumineraalihoidon esi-isä Tri Heinrich Schüssler totesi tutkimuksensa perusteella että, kun ruumis poltetaan, jäljelle jäävä tuhka sisältää kaikki 12 ihmissoluissa olevia mineraaleja, erilaisiin pitoisuuksiin.

Tässä pieni luettelo 12 solumineraaleista:

  • 1 Kalsiumfluoridi (Calcium Fluoratum): rakenneaine (luusto, hampaat, kynnet)
  • 2 Kalsiumfosfaatti (Calcium Phosphoricum): rakenne aine (hampaat, luusto)
  • 3 Rautafosfaatti (Ferrum Phosphoricum): haima, maksa, aivot; veri
  • 4 Kalsiumkloridi (Kalium Chloratum): munuaiset, limakalvot, verenpuhdistus
  • 5 Kaliumfosfaatti (Kalium Phosphoricum): aivot, hermosto, sydän
  • 6 Kaliumsulfaatti (Kalium Sulphuricum): maksa, perna, suoli
  • 7 Magnesiumfosfaatti (Magnesium Phosphoricum): sydän, keuhkot, lihakset
  • 8 Natriumkloridi (Natrium Chloratum): munuaiset, maha, nestetasapaino
  • 9 Natriumfosfaatti (Natrium Phosphoricum): maha, munuaiset, rasva-aineenvaihdunta
  • 10 Natriumsulfaatti (Natrium Sulphuricum): maksa, sappirakko, nestetasapaino
  • 11 Pii (Silicea): rakenneaine koko kehossa (kaikki sisäelimet, sidekudos, rakenteet)
  • 12 Kalsiumsulfaatti (Calcium Sulphuricum): munasarjat, perna, maksa, limakalvot

Solumineraalit ovat biokemiallisesti aggregaatteja ja koostuvat yhdestä alkalisista ja yhdestä happamasta osasta (esimerkiksi kalsiumfluoridi Nr.1 koostu kalsiumionista, joka on emäs, ja fluori-ionista, joka on hapan). Tämä tarkoittaa, että niillä on neutraali muoto ja näin olleen voivat imeytyä kehon soluihin. Lisäksi mineraalien koko on ratkaiseva: Mineraalit ovat hierretty potenssilla 6 tai 12 niin pieneksi molekyyliksi, että imeytyminen solun sisään onnistuisi.

Mielenkiintoinen on että solumineraalien imeytyminen tapahtuu suoraan suussa, eikä ruuansulatuksella ole mitään tekemisessä – mineraalit löytyvät reitin limakalvon kautta.

Analyysimenetelmä kasvoissa – Antlitz-Analyse

Olennaisten solujen mineraalipitoisuuksien epätasapaino ihmiskehossa paljastuu yleensä hitaasti ja oireita ei välttämättä ilmenee pitkään aikaan. Ensimmäiset oireet ovat yleensä alhainen immuniteetti ja alttius tulehduksille, myöhemmin kivuille, toimintahäiriöille ja sairauksille.

Tri Heinrich Schüssler, tämä saksalainen lääkäri ja homeopaatti Oldenburgista, perusti vuonna 1874 biokemiallisen solumineraalihoito käsitteen, joka perustuu omien lajiin tutkimuksiin, valmistusmenetelmiin ja onnistunneisiin hoitoihin. Lopputulos oli hänen ensimmäinen työnsä ”Die abgekürzte Therapie” (”Lyhennetty terapia”). Solumineraalihoito menetelmän avulla hän auttoi tuhansia ihmisiä ja perustui oman hoitolaklinikan Saksassa. Hän totesi jo silloin, että ihmisen kehossa olevia mineraalipuutoksia voi nähdä ihmisten kasvoissa.

Vuosia myöhemmin hän sai vahvistuksen erältä mieheltä, joka oli hakenut epätoivoisesti lääketieteen kautta apua omaan sairauteen, Morbus Bechterev nimiseen tautiin. Tri. Kurt Hickethier kehitti eteenpäin Schüsslerin tutkimusmenetelmää ja nimitti sitä aluksi ”Antlitzdiagnostik”. Vuonna 1925 Hickethier julkaisi saksankielisen teoksensa ”Sonnerschau, Antlitzanalyse” eli kasvojen analyysin menetelmästä.

Kiinnostava ja toimiva analyysi ja hoito voidaan kuvailla esimerkin avulla:

Ihminen on käynyt yleisissä verikokeissa, jossa todetaan että ”hemoglobiini on hyvä”. Hemoglobiini mitataan solunulkoisesta nesteestä eli verestä. Solun ulkopuolella veren hemoglobiiniarvo voi olla hyvä, mutta varastorauta eli ferriittiini arvo on usein huono. Vahva raudanpuute solutasolla voidaan havaita kasvoissa syvinä uurteena ja tummina varjoina silmän alla. Rautafosfaatin nro 3 (Ferrum Phosphoricum) avulla solut saavat impulssin, eräänlaisen muistutuksen sekä pienen määrän fyysistä mineraalia, joka johtaa solureseptorien avautumiseen. Solutoiminnan ja aineenvaihduntahäiriön korjaaminen voi alkaa – luonnollisesti, hellävaraisesti ja ilman sivuvaikutuksia.

Lähteet

https://solumineraali.com/blog/ferritiini-varastorauta

https://en.wikipedia.org/wiki/Wilhelm_Heinrich_Sch%C3%BC%C3%9Fler

https://de.wikipedia.org/wiki/Kurt_Hickethier

Nutritional Balance – Tasapainohoito – Hyvä olo ja energia

Kiinnostuitko solumineraaleista ja Antlitzanalyysistä? Kysy lisää!

Ota yhteyttä!

Nina Stenitzer, FM / dipl. ravintoterapeutti,

Antlitzanalyse- / Mineralstoffberaterin nach Dr. Schüssler (Solumineraaliterapeutti)

nina.stenitzer@nutritionalbalance.fi

YHTEISTYÖKUMPPANIT