Palvelut ja hinnasto

Kokemuksia:

”Tämä on ollut mielenkiintoinen matka itseeni, matka ymmärrykseen miksi toimin niin kuin toimin. Sinun ohjeistuksella olen oppinut valitsemaan itselleni sopivimmat ruoka aineet ja oikean ruokarytmin, henkistä ja fyysistä puolta unohtamatta. Ymmärrys oman kehon tarpeista on kasvanut valtavasti. Olen saanut hyvät ohjeet miten jatkaa tästä eteenpäin itsenäisesti. (…) Erittäin hyvä kokemus!” (Teija, 56 v.)

”Olet taitava terapeutti, hyvää kuuntelija. Ravintoterapia on ollut mielenkiintoinen prosessi jossa sain hyviä ohjeita, jotka olivat helppo noudattaa.” (Matti, 55 v.)

Olen saanut paljon uutta tietoa joka on auttanut minua lähestymään tavoitettani. Esitys ravintoterapiassa oli selkeä, saamani ohjeet olivat käytännönläheisiä ja helposti ymmärrettäviä. Tärkein vaikutus ravintoterapiassa on mielestäni ollut motivaation paraneminen!” (Richard, 56 v.)

KEVÄTTARJOUS:  Antlitz-Analyysi ja solumineraalien puutostilakartoitus (analyysi, diagnoosi ja hoitosuunnitelma):  69 € (1 h)

RAVINTOTERAPIA

TARJOUS: Kartoituskäynti ”Terve minä”, 79 € – Terveyskartoitus taustalomakkeen perusteella ilman ruokapäiväkirjaa (1 h)

Terveyskartoitus & Antlitz-Analyysi: 159 € – Terveyskartoitus taustalomakkeen perusteella, Antlitzanalyysi – solumineraalipuutostilan kartoitus (2 t)

Ohjaus-Paketti, 1 + 2 käyntiä, 360 € – Sisältää laajan, elämänkaaren kattavan terveyskartoituksen, taustalomakkeiden ja ruokapäiväkirjan analysoinnin sekä henkilökohtaiset ruokavalio-ohjeet kirjallisesti  (1. käynti 2 t, seuranta á 45 min)

Pieni paketti, 1. kartoituskäynti ja 1 seuranta: 279 € – Laajaa terveyskartoitus, ruokapäiväkirja, henkilökohtaiset ruokavalio-ohjeet kirjallisesti (2 t & 45 min)

Terveyskartoituskäynti: 195 € –  Terveyskartoitus taustalomakkeiden perusteella, ruokavaliokartoitus ja -ohjeet kirjallisesti (2 t)

Seurantakäynti: 89 € Teemme tarvittavat muutokset ohjelmaan ja jatkosuunnitelman tavoitteita kohti (45 min)

Puhelin- tai etäkonsultaatio: 40 € /30 min

Kaupankäynti / Tehdään ruokaa yhdessä!  69 € /tunti

Ryhmäluennot ja Ryhmävalmennukset

Ravinto-ohjaus erilaisille ryhmille: Diabeetikot ja laihduttajat, hormoni-tasapainoa tavoittavat, Krooninen väsymysoireyhtymä (ME/CFS), …. Pyydä tarjous 

”Let food be the medicine!” Syödään hyvin, joka iässä. Lapsilla, koululaisilla, stressaantuneilla keski-ikäisillä, sairauden kanssa elävillä, aikuisikäisillä ja vanhuksilla on jotain samoja ruokailutarpeita, mutta paljon erilaisia painotuksia ravinteiden saamisessa. Pyydä tarjous

Maksuehdot:

Pankkikorti/ luottokortti: hinnat sis. Alv 24%
Yritykset: Laskulla
Peruutusehdot: Viimeistään 24 h ennen varattua aikaa
Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan 50 % hinnasta
Pidätetään kaikki oikeudet muutoksiin

YHTEISTYÖKUMPPANIT