Palvelut ja hinnasto

Kokemuksia:

”Tämä on ollut mielenkiintoinen matka itseeni, matka ymmärrykseen miksi toimin niin kuin toimin. Sinun ohjeistuksella olen oppinut valitsemaan itselleni sopivimmat ruoka aineet ja oikean ruokarytmin, henkistä ja fyysistä puolta unohtamatta. Ymmärrys oman kehon tarpeista on kasvanut valtavasti. Olen saanut hyvät ohjeet miten jatkaa tästä eteenpäin itsenäisesti. (…) Erittäin hyvä kokemus!” (Teija, 56 v.)

”Olet taitava terapeutti, hyvää kuuntelija. Ravintoterapia on ollut mielenkiintoinen prosessi jossa sain hyviä ohjeita, jotka olivat helppo noudattaa.” (Matti, 55 v.)

Olen saanut paljon uutta tietoa joka on auttanut minua lähestymään tavoitettani. Esitys ravintoterapiassa oli selkeä, saamani ohjeet olivat käytännönläheisiä ja helposti ymmärrettäviä. Tärkein vaikutus ravintoterapiassa on mielestäni ollut motivaation paraneminen!” (Richard, 56 v.)

Ravintoterapia

Tutustumiskäynti: 69 € – Terveyskartoitus taustalomakkeiden perusteella, lyhyt ruokavaliokartoitus (45 min)

Ohjaus-Paketti, 3 käyntiä, 255 € – Sisältää lajaa, elämänkaaren kattavaa terveyskartoitusta, taustalomakkeiden ja ruokapäiväkirjan analysoinnin sekä henkilökohtaiset ruokavalio-ohjeet kirjallisesti  (1. käynti 1,5 t, seuranta á 45 min)

Pieni paketti, 1 käynti ja seuranta: 190 € – Sisältää laajaa terveyskartoitusta, ruokapäiväkirjan analysoinnin sekä henkilökohtaiset ruokavalio-ohjeet kirjallisesti (1,5 t ja 1 seuranta á 45 min)

Kartoituskäynti: 160 € –  Terveyskartoitus taustalomakkeiden perusteella, ruokavaliokartoitus ja ohjeet kirjallisesti (1,5 t)

Seurantakäynnit: 69 € Teemme tarvittavat muutokset ohjelmaan ja jatkosuunnitelman tavoitteita kohti (45 min)

Puhelin-/Skypekonsultaatio: 35 € /30 min

Kauppalista & kaupankäynti / Tehdään ruokaa yhdessä!  59€ /tunti

Ryhmäluennot ja Ryhmävalmennukset

Ravinto-ohjaus erilaisille ryhmille Pyydä tarjous 

”Let food be the medicine!” Syödään hyvin, joka iässä. Lapsilla, koululaisilla, stressaantuneilla keski-ikäisillä, sairauden kanssa elävillä, aikuisikäisillä ja vanhuksilla on jotain samoja ruokailutarpeita, mutta paljon erilaisia painotuksia ravinteiden saamisessa. Pyydä tarjous! 

Maksuehdot:

Kortilla tai käteisellä, hinnat sis. Alv 24%
Yritykset: Laskulla
Peruutusehdot: Viimeistään 24 h ennen varattua aikaa
Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan 50 % hinnasta
Pidätetään kaikki oikeudet muutoksiin

YHTEISTYÖKUMPPANIT